Bitlis’ten acı haber: 1 şehit

Bitlis'in Sehi ormanları bölgesinde dün iki askerin şehit düşmesi sonrası bölgede başlayan operasyonlarda 1 asker daha şehit düştü. Alınan bilgiye göre, bir süredir operasyonların hava ve kara destekli devam ettiği Sehi ormanları bölgesinde dün 2 askerin

Bitlis’ten acı haber: 1 şehit

Bitlis'in Sehi ormanları bölgesinde dün iki askerin şehit düşmesi sonrası bölgede başlayan operasyonlarda 1 asker daha şehit düştü.

Alınan bilgiye göre, bir süredir operasyonların hava ve kara destekli devam ettiği Sehi ormanları bölgesinde dün 2 askerin şehit olması, 8 askerin yaralanmasının ardından bölgede bugün hareketlilik devam etti. Gece saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden operasyonlarda zaman zaman sıcak temas sağlandı. Yer yer çatışmaların devam ettiği bölgede 1 asker şehit düşerken, 2 PKK'lı öldürüldü.

Ayrıca operasyon bölgesinde yapılan arama tarama faaliyetlerinde örgüte ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem