'Birkaç Mehmet' için özür dilemedi

 AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, önceki gün bir televizyon kanalında sarf ettiği “Bir kaç Mehmet” sözlerine açıklık getirdi.“Ben 'PKK birkaç Mehmedi şehit etti diye Meclis 'i toplayamayız ' diye bir ifade kullanmadığını söyleyen Çelik “ Orada asla bir küç

'Birkaç Mehmet' için özür dilemedi

 

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, önceki gün bir televizyon kanalında sarf ettiği “Bir kaç Mehmet” sözlerine açıklık getirdi.

“Ben 'PKK birkaç Mehmedi şehit etti diye Meclis 'i toplayamayız ' diye bir ifade kullanmadığını söyleyen Çelik “ Orada asla bir küçümseme ifadesi yoktur. Bu çarpıtmayı yapanların şereften ve ahlaktan nasibi yoktur” dedi. 

CNN Türk canlı yayınında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Hüseyin Çelik “Özür dilemem ısrarlıyım” diye konuştu. 

İşte Hüseyin Çelik 'in açıklamaları: 

ÖZÜR DİLENECEK BİR ŞEY SÖYLEMEDİM 

“Benim bu şekilde kullandığım bir ifade kesinlikle olmadı. Hüseyin Aygün 'ü kaçırdılar, bugün de 11 vatandaşımızı kaçırdılar. Yarın başka eylem yaparlar. Biz bunlardan dolayı panik içine girersek, CHP 'nin yaptığı gibi, biz her gün PKK 'nın eylemine göre Meclis 'i açıp kapatamayız. Böyle yaparsak biz PKK 'nın psikolojik propagandasına destek oluruz. Benim demek istediğim budur. Özür dilenmesi gereken bir şey olduğu zaman özür dilemek bir erdemdir. Ben özür dilenecek şeyler söylemedim. Bu sözde bir yanlışlık bulmadığım gibi bunda ısrarlıyım. 

ŞEHİTLİK DERSİ VERMEYE ÇALIŞANLARIN ALNINI KARIŞLARIM 

Bana şehitlik dersi vermeye kalkanların alnını karışlarım. Biz şehitliğin gaziliğin ne olduğunu biliriz. Beni istifaya özre davet edenler var. Ben gönülden yaralı olan şehit ailelerini incitecek bir şey söylesem kendi kendimi affetmen. Dil sürçmesi de olabilir o zaman da bin kere özür dilerim. Benim böyle bir durumum yok. Ben söylediğim sözü bilen bir insanım. Şehitler üzerinden günlük polemik yapmak en basit kelimeyle ahlaksızlıktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem