Bir maden kazası daha! Ölü var...

Konya’nın Hüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir maden ocağında üzerine kaya parçası düşen iş makinesi operatörü hayatını kaybetti. Olay, saat 14.51’de Hüyük ilçesinde bulunan Başer maden ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, maden ocağında kepçe

Bir maden kazası daha! Ölü var...
Konya’nın Hüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir maden ocağında üzerine kaya parçası düşen iş makinesi operatörü hayatını kaybetti.
 
Olay, saat 14.51’de Hüyük ilçesinde bulunan Başer maden ocağında meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, maden ocağında kepçe operatörü olarak çalışan Tunahan Gürocak’ın (18) kullandığı iş makinesinin üzerine taş ocağından kopan kaya parçası düştü. Gürocak, kaya parçasının düşmesi sonucu iş makinesinin içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Beyşehir Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından Gürocak’ın cenazesi sıkıştığı iş makinesinden çıkarılarak, otopsi için Hüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tahkikata başlanırken, taş ocağı sahibi O.K. ve sorumlu 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem