Köpek korkusu can aldı!

Ordu’nun Ünye ilçesindeki Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi, staj için geldiği Antalya’nın Kemer ilçesinde bir evin bahçesindeki köpeğin havlamasıyla korkarak kaçarken kalp krizi geçirdi. 16 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatın

Köpek korkusu can aldı!
Ordu’nun Ünye ilçesindeki Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi, staj için geldiği Antalya’nın Kemer ilçesinde bir evin bahçesindeki köpeğin havlamasıyla korkarak kaçarken kalp krizi geçirdi. 16 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, babası da kalp hastası olan Ünye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Çetin Varilci (16), 6 gün önce Ordu’dan aynı okuldan 8 arkadaşıyla birlikte Kemer’e geldi ve bir otelde servis elemanı olarak staja başladı.
 
Varilci, gece saat 01.00 sıralarında başka otellerde staj yapan arkadaşları Yavuz Başlama ve Selim Pişgen’le buluşarak kısa bir süre Kemer sokaklarında dolaştı. Üç arkadaş, staj yaptıkları otelin lojmanına dönmek için 120. Sokak’tan geçerken bir evin bahçesinde bulunan köpek iddiaya göre ansızın havladı. Issız sokakta aniden havlamayla karşılaşan üç arkadaş, Kavaklı Caddesi’ne doğru kaçmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte koşan Varilci, 20 metre sonra yere yığıldı.
 
Varilci’nin nefes almadığını gören arkadaşları, yakında bulunan bir otelin resepsiyonuna giderek yardım istedi. Otel görevlisiyle birlikte 112 Çağrı Merkezi’ni aradıktan sonra iddiaya göre yarım saat bekleyen öğrencilerin imdadına, Golden Rock Oteli’nin sahibi Ahmet Çalık yetişti. Çalık, yerde yatan Çetin Varilci’yi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Hastaneye kalbi durmuş halde geldiği belirtilen 16 yaşındaki öğrenci yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi, bugün saat 14.30 sıralarında otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı’na gönderildi. Kemer ve Antalya’nın çeşitli otellerinde staj yapan okul arkadaşları, Çetin’in cenazesini gözyaşlarıyla uğurladı.
 
Acı haberin ulaştığı Ordu’da Çetin’in babası Ramazan Varilci’nin de birkaç gün önce kalp ameliyatı olduğu ve yeni taburcu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili Kemer Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel