Ben de kadın hamile bıraktım!

Kuşum Aydın: "2008'den beri evliyim. Ben de kadın hamile bıraktım"Bir Tv programına katılan Kuşum Aydın canlı yayında bomba açıklamalarda bulundu. Evli olduğunu açıkladı, Eşcinsel evlilik iddialarına ateş püskürdü: "Benim de sevgilim hamile kaldı.. " "200

Ben de kadın hamile bıraktım!

Kuşum Aydın: "2008'den beri evliyim. Ben de kadın hamile bıraktım"

Bir Tv programına katılan Kuşum Aydın canlı yayında bomba açıklamalarda bulundu. Evli olduğunu açıkladı, Eşcinsel evlilik iddialarına ateş püskürdü: "Benim de sevgilim hamile kaldı.. "
 
"2008'DEN BERİ EVLİYİM"
 
Aydın, 2008 yılından beri Tülay Çakır isimli saç stilisti bir hanımla evli olduğunu söyledi. Tülay Çakır da canlı yayına telefonla bağlanarak bu evliliği doğruladı. 
 
İkiliye dair fotoğrafların yayınlandığı programda Hollanda'da eşcinsel evlilik yaptığı yönündeki iddialara ateş püsküren Aydın "İmza atmışım evlenemişim. Daha neyi ispat edeyim" dedi.
 
"NEDEN EVLENDİĞİNİ AÇIKLAMADIN"
 
Aydın, "Ben Türkiye'deyim o Almanya'da aramızda müthiş bir sevgi yok."diyerek ilişkisine dair ayrıntı verdi. 
 
Sacit Aslan'ın, eşcinsel evlilik yaptığı yönündeki iddaları gündeme geldiğinde "Neden açıklamadın bu evililiğini" sorusu üzerine "O hiç istemedi böyle bir olayın duyulmasını. 'Ben kameraların önünde olmak istemiyorum.' dedi O dönem babam çok hastaydı. Tam o döneme denk geldi. Reklam olur dediler. O yüzden açıklamadım" dedi.
 
"BENİM DE SEVGİLİM BENDEN HAMİLE KALDI"
 
Sacit Aslan'ın, 'Zeki Müren de feminen bir insandı, ama bu ülkenin önemli ikikadın ı ondan çocuk aldırdı' sözleri üzerine araya giren Aydın, "Benim de bir sevgilim benden hamile kaldı. Ailem de biliyordu. Kız arkadaşım hamile kaldı benden ben bunu doğurmak istiyorum dedi. Ödüm içine kaçtı. Bana diyor ki benimle gel. Benden hamile kaldı gitti. Belki de benim evladım var göstermiyor. Benim hayatım beni ilgilendirir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem