Bayram tatili yoğunluğu başladı

Zaman zaman uzun kuyrukların meydana geldiği havalimanında, yoğun güvenlik önlemleri alındı. 12için yurt içi ve yurt dışına gidecek vatandaşlar, Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminaline akın etti. Vatandaşlar, terminal girişleri, check-in bankoları

Bayram tatili yoğunluğu başladı

Zaman zaman uzun kuyrukların meydana geldiği havalimanında, yoğun güvenlik önlemleri alındı. 12için yurt içi ve yurt dışına gidecek vatandaşlar, Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminaline akın etti. Vatandaşlar, terminal girişleri, check-in bankoları, pasaport ve biniş bankolarında yoğunluk oluşturdu.

 İç hatlarda Antalya, Bodrum, İzmir, Dalaman, Diyarbakır, Trabzon, Adana ve Samsun, dış hatlarda ise İtalya, Mısır, İspanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Dubai, KKTC ve Hırvatistan seferlerinde yoğunluk yaşandı.

Bu arada, hac için Suudi Arabistan'a gitmek üzere terminale gelen hacı adayları ve uğurlamaya gelen yakınları ile tatilciler havalimanında yoğunluğun daha da artmasına neden oldu.

Uzun bayram tatili dolayısıyla havayolu şirketleri de ek seferler ve büyük uçaklarla artan talebi karşılamak için çeşitli önlemler aldı.

Türk Hava Yolları, Kurban Bayramı'nda yolcu talebini karşılayabilmek için 12 Kasım-21 Kasım arasında Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Kıbrıs'a 40 adet ek sefer koydu.

Atlasjet, Pegasus ve Onur Havayolları'nın da bayram tatili süresince iç ve dış hatlarda ek seferler düzenleyeceği bildirildi.

BAYRAM TATİLİ İSTANBUL'DA ULAŞIMI DURMA NOKTASINA GETİRDİ

Bayram tatilinin başlaması, İstanbul'da trafiği adeta felç etti. Atatürk Havalimanı ile Esenler Otogarı'nda yoğunluk yaşandı.

Kurban Bayramı münasebetiyle 9 günlük tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen çok sayıda tatilci, oluşan trafikte sıkıntı dolu anlar yaşadı. Atatürk Havalimanı ve Esenler Otogarı'nda ise gözle görülür bir yoğunluk yaşandı. Cuma trafiği ile birlikte özellikle akşam saatlerinden itibaren yavaşlayan araç trafiği, gece geç saatlere kadar etkisini gösterdi. Çamlıca gişelerinde trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Belirli noktalarda görev yapan trafik ekipleri, sürücüleri yavaş gitmeleri ve trafik

kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Vatandaşlar tatil için yurt içi ve yurt dışına giderken, Atatürk Havalimanı'nda da zaman zaman yoğunluk yaşandı. Bazı havayolu şirketleri de ek seferler düzenledi.

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda da biletlerin tükendiği öğrenildi. Şehirler arası sefer yapan otobüslerin tam kapasite çalıştığı otogarda, seyehat etmek isteyenler bilet bulmakta zorluk çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem