Bayraktar'a Antep'te sevgi seli

Gaziantep'te bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.Başkan Tahmazoğlu, kendisini ziyarete gelen Bakan Bayraktar'a, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler

Bayraktar'a Antep'te sevgi seli

Gaziantep'te bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Tahmazoğlu, kendisini ziyarete gelen Bakan Bayraktar'a, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Tahmazoğlu, özellikle kentsel dönüşüm alanları konusunda yaptıkları projelerin Türkiye'ye örnek olabilecek nitelikte olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Bakan Bayraktar'a teşekkür etti.

95.jpg

Erdoğan Bayraktar ise, Başkan Tahmazoğlu'nun çalışmalarını çok başarılı bulduklarını ve bu çalışmaların birçok kente örnek olduğunu ifade ederek, "Şahinbey ilçemizde, Türkiye'nin önümüzdeki süreçte en büyük ihtiyaç duyduğu kentsel dönüşümle ilgili temel atma törenine katılacağız. Kentsel dönüşüm kapsamında Etiler, Serinevler, Türktepe ve bugün temelini atacağımız Nuripazarbaşı mahallelerinde kentsel dönüşüm devam ediyor. Aynı şekilde Bağlarbaşı bölgesinde de sanayi sitesinin yapımı yapılıyor. Şahinbey Belediyesi'ni özellikle tebrik ediyorum. Bu, Gaziantep ilimizden Türkiye'ye verilen önemli bir mesajdır. Sorumluluk örneğidir ve çalışkanlık örneğidir" şeklinde konuştu.

sels.jpg
Son çıkarılan 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi kapsamında, Türkiye'de seferberlik başlattıklarını hatırlatan Bayraktar, "Bu yasanın öncülüğünü ve ivmesini Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde görmekteyiz. Bu da bizim şevkimizi artırıyor. Bundan sonra Şahinbey Belediyesi'ne destek olma noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bakan Bayraktar, birçok konuda önümüzdeki süreçte, Gaziantep'in Türkiye'nin amiral gemisi olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem