Bayraktar hemşerileriyle iftarda!

Bakan Bayraktar, Ankara'da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Tedaş Tesisleri'nde Trabzonlu bürokratlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bayraktar, iftar sonrasında yaptığı konuşmada Ramazan gününde hemşerileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığı

Bayraktar hemşerileriyle iftarda!

Bakan Bayraktar, Ankara'da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Tedaş Tesisleri'nde Trabzonlu bürokratlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bayraktar, iftar sonrasında yaptığı konuşmada Ramazan gününde hemşerileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtek, ''Bugün burada 100'ün üzerinde hemşeri bir aradayız. Burada üst düzey bürokrat, arkadaşlar, ve kardeşlerimiz var'' dedi.

Trabzon'un Karadeniz'in amiral gemisi ve köşe başı bir AB şehri olduğunun altını çizen Bakan Bayraktar, ''Trabzon'un ağırlığı ve etkinliği Türkiye'de çok fazla. Bugün nüfuz verilerine baktığımız zaman 3.5 milyon Trabzonlu Türkiye'de var. Mecliste de 25'e yakın parlementer var. Bu çok güzel bir şey. Türkiye'nin çimentosu olma özelliğimizi hem Osman Dönemi’nde hem Cumhuriyet dönemi hem de, Birinci Cihan ve İstiklal Harbi’nde bunu net bir şekilde Trabzon gösterdi. Dayanışma ve birliktelik içinde olmamız lazım. Birliktelik ,insanlara kuvvet verir. Nasip oldu da bir kardeşiniz olarak Bakan oldum'' diye konuştu.

Bakan Bayraktar, Bakanlığı hakkında da bilgi vererek şunları söyledi:

“Bakanlığımızın manifestosu doğrultusunda çalışırken tüm Türkiye'yi düşünmek durumundayız. Tüm Türkiye yatırım ve hizmet yapmak durumundayız. Ben Trabzon milletvekili olarak Tüm Türkiye'ye olduğu gibi yöreme de ağırlık vermek durumundayım. Bugün burada bir araya geldik. Türkiye 9 yılda çok onurlu ve şerefli kalkınma hamlesi yakaladı. Türkiye kalkınıyor ve gelişiyor, Türkiye Dünya milletleri arasında hak ettiği yeri almak için büyük bir mücadele veriyor. Önümüzdeki 4 yılda çok daha gayretli olmak durumundayız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem