Bayraktar Akyazı için ne dedi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’da dolgu işlemi bir süre önce durdurulan Akyazı Stadı Projesi’nin 15-20 gün içinde yeniden başlatılacağını gerekirse yeni bir kanun çıkartılarak yapım çalışmalarının süreceğini söyledi.AK Parti Akçaaba

Bayraktar Akyazı için ne dedi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’da dolgu işlemi bir süre önce durdurulan Akyazı Stadı Projesi’nin 15-20 gün içinde yeniden başlatılacağını gerekirse yeni bir kanun çıkartılarak yapım çalışmalarının süreceğini söyledi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen Temmuz ayı İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Bakan Bayraktar, Trabzon'da Akyazı Projesi’nin durdurulduğunu ifade ederek ''Geçici bir süre için. Biz siyasi olarak iktidarız, yüzde 50 oy aldık, gerekirse yeni bir kanun çıkartırız ve Akyazı devam eder. Mahkemeye gerekli belgeleri sunuyoruz, gerekli yerlerle görüşmelerimizi yapıyoruz. Yeni planımızı da yapıyoruz. En geç 15-20 gün içinde Akyazı başlayacak. Akyazı Trabzon için önemli bir kazanımdır. Sadece bir futbol stadyumu değil, bir spor kompleksi değil. Orada ileri ki adımlarda kruvaziyer limanına, 5 yıldızlı oteline, spor tesislerine, fuar alanına kadar tüm yatırımları yapıp, Trabzon'la Akçaabat'ın daha çok bütünleşmesini, kaynaşmasını da sağlamaya etken bir alan kazandıracağız'' dedi.

Bayraktar, bugün Mardin'de 3 askerin şehit olduğunu da hatırlatarak “Bu da bitecek, inanın bitecek. Kesinlikle bunu bitireceğiz. Çok fazla ileri laf edemiyorum, ama şuna inanın bu işin kökünü kazıyacağız. Bu millete tasallut olan, bu vatana tasallut olan bu çapaklardan Türkiye'yi temizleyeceğiz. Türkiye rahata, huzura kavuşacak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem