Başörtüsü için anayasa teklifi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu

Başörtüsüne anayasal teminat için hazırlanan taslak metin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.

Başörtüsü için anayasa teklifi  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu

Erdoğan incelemelerinin ardından sunum yapması için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı davet edecek.Başörtüsüne anayasal teminat sağlamak için hazırlanan taslak metin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildi. Erdoğan, incelemelerinin ardından sunum yapması için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı davet edecek.

ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ
Erdoğan, partisinin geçtiğimiz günlerdeki grup toplantısında, başörtüsüyle ilgili, "Gelin çözümü yasa değil anayasa düzeyinde sağlayalım." çağrısında bulunmuş ve "Ben arkadaşlarıma talimatı bugün burada veriyorum. Adalet Bakanım başta olmak üzere Anayasa Komisyonundaki arkadaşlarım hep birlikte çalışmalarını süratle hazırlayacaklar, önümüze getirecekler" ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN BOZDAĞ: HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün yaptığı açıklamada ise yeni anayasa çalışması ile ilgili, "Hazırlıklarımızı tamamladık. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak aşamaya gelindi. 24 ve 41. Maddeler üzerinde değişiklikler yapılacak" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem