Balyoz'da şoke eden karar!

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Yerleşkesi'ndeki salonda görülen duruşmada 163 sanık için tutuklama kararı çıktı. Karar sonrası mahkeme başkanı, salonun kapılarının kilitlenmesini istedi.Mahkemeye 157 sanık katılmıştı. Katılan sanıklardan Özd

Balyoz'da şoke eden karar!

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Yerleşkesi'ndeki salonda görülen duruşmada 163 sanık için tutuklama kararı çıktı. Karar sonrası mahkeme başkanı, salonun kapılarının kilitlenmesini istedi.

Mahkemeye 157 sanık katılmıştı. Katılan sanıklardan Özden Örnek ve Halil İbrahim Fırtına mahkeme salonunda tutuklanırken, Çetin Doğan hakkında yakalama kararı çıkarılacak.

''Balyoz Planı'' davasına bakan Cumhuriyet Savcısı Savaş Kırbaş'ın talebi aralarında Çetin Doğan, Özden Örnek, Halil İbrahim Fırtına'nın da bulunduğu yaklaşık 180 sanığın tutuklanmasını istedi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda görülen duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı Savaş Kırbaş, Özden Örnek, İbrahim Fırtına, Çetin Doğan ve Engin Alan'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 180 sanığın, dosyaya dahil edilen yeni 43 klasör, delil durumu ve CMK'nın 100. maddesini gerekçe göstererek tutuklanmasını talep etti.

Bunun üzerine ara veren Mahkeme Heyeti Başkanı Ömer Diken, tutuklama talebi olduğu için tutuksuz sanıkların duruşma salonundan ayrılmaması yönünde uyarıda bulundu.

KARAR AÇIKLANDI

Mahkeme heyeti, aralarında Çetin Doğan, Özden Örnek ve Halil İbrahim Fırtına'nın da aralarında buluhduğu 163 sanık için tutuklama kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem