Bakanlıkta Trabzon zirvesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,  birlik ve beraberlik içerisinde  olmaları gerektiğini söyledi.

Bakanlıkta Trabzon zirvesi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,  birlik ve beraberlik içerisinde  olmaları gerektiğini söyledi.

Bakan Soylu'yu Trabzon Akçaabat'tan gelen 15 kişilik bir heyet ziyaret etti. 

Ziyarette AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve diğer katılımcılar yer aldı.

Yapılan toplantıda Akçaabat İlçesinde yapılmakta olan ve yapılması planlanan yatırım ve hizmetler masaya yatırıldı.


Trabzonlu hemşehrilerini Bakanlıkta ağırlamaktan son derece memnun olduğunu belirten Bakan Soylu, "Trabzon'un her meselesi ile ilgileniyoruz. Bakanlığımızın kendi işleri dışında da Trabzon ile ilgili ayrı bir önem veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız ki daha güçlü olalım, Trabzon'da bir çok büyük yatırımı getirelim" dedi.

Seçim döneminde Akçaabat'a bir çok vaat verdiklerini hatırlatan Soylu, "Akçaabat'a ne söz verdiysek bunları yerine getiriyoruz, getirmeye de devam ediyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz Trabzon'a nasıl yatırım ve hizmet getiririz,  bunun gayreti ve sorumluluğunu içerisindeyiz. Sizlere de bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI...

Daha sonra Bakan Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım'ın makamında Trabzon'da yapılmakta olan yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı.

Bu toplantıya Bakan Soylu, Yıldırım dışında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Milletvekilleri, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Trabzon İl başkanı Haydar Revi de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem