Bakan Soylu müjdeyi verdi! Polise kadro, jandarmaya promosyon!

Gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, yayının sonunda polislere kadro, jandarmaya ise promosyon müjdesi verdi.

Bakan Soylu müjdeyi verdi! Polise kadro, jandarmaya promosyon!

Türkiye, adım adım 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine doğru ilerlerken, siyasetin gündeminde ise birçok kritik konu var. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayınında soruları cevapladı.

"Yayınlanan genelgeye rağmen 12/36 mesai uygulaması İstanbul Ankara dahil pek çok ilde uygulanmıyor" iddialarına açıklık getiren Süleyman Soylu, "Uygulanıyor. Ben polisimin ve jandarmamın dinlenmesini istiyorum" diyerek polise ve jandarmaya müjdeyi verdi.

10 BİN KADRO DAHA AÇILACAK
Soylu, "Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağladık" sözlerini kullandı. 

JANDARMA DA PROMOSYON ALACAK
Soylu öte yandan, "Uzman Çavuşlarla ilgili Meclis’in elinde çalışma var. Önümüzdeki dönem yasalaşacak. Polis promosyonları yapıldı. 27 bin 2500 lira promosyon harcalamaları var" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem