Bakan Eroğlu’dan afet açıklaması

Artvin’ de yaşanan sel felaketinin ardından bölge de incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Haber61.Net’e açıklamalarda bulundu. Dün akşam özel uçakla Trabzon’a gelen ardından karayolu ile sel felaketinin yaşandığı Artvin ilinde inc

Bakan Eroğlu’dan afet açıklaması

Artvin’ de yaşanan sel felaketinin ardından bölge de incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Haber61.Net’e açıklamalarda bulundu.

Dün akşam özel uçakla Trabzon’a gelen ardından karayolu ile sel felaketinin yaşandığı Artvin ilinde incelemelerde bulunan Bakan Eroğlu, yaşanan felaketin ardından bölgede incelemelerde bulunduk. İlk belirlemelere göre ölü sayısı 8’e yükseldiğini belirterek sayının artacağını belirtti.

Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Artvin İline 10 milyon TL’lik bir ödenek çıkartılarak yaraların biraz olsun hafifletilmesine çalışıldığını belirterek, arama kurtarma çalışması devam ediyor dedi.

Yaşanan sel felaketinin HES’ler den kaynaklandığına dair iddiaları da yanıtlayan Bakan Eroğlu bu iddialar külliyen yalandır. Bunlar kasıtlı olarak çıkartılıyor. HES’ler tam tersine taşkınlara yol açmıyor su tuttukları için yarar sağlıyor dedi.

Hopa’da kendisine yapılan protestoyu da değerlendiren Bakan Eroğlu, insanlar acılı birçok vatandaşımızın canı yandı. Birkaç kişi orada toplanarak beni protesto etti dedi.

Haber: Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem