Bağdat ve Erbil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyareti İçin Türk Bayraklarıyla Süslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil ziyareti öncesi, şehirler Türk bayrakları ve karşılama pankartlarıyla süslendi. Erbil Kalesi'ne Türk bayrağı yansıtıldı.

Bağdat ve Erbil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyareti İçin Türk Bayraklarıyla Süslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak'ın başkenti Bağdat ve Erbil'e yapacağı resmi ziyaret öncesinde, şehirler Türk bayraklarıyla donatıldı.

Bağdat'ta, özellikle Şeyh Abdulkadir Geylani türbesi civarındaki cadde ve sokaklar, Türkçe ve Arapça "Ziyaretinizden onur duyduk" yazılı pankartlarla süslendi. Pankartlarda Irak ve Türk bayrakları yan yana yer aldı.

Erbil'de de benzer hazırlıklar görülüyor; cadde ve sokaklara Türk bayrakları asılırken, tarihi Erbil Kalesi'ne Türk bayrağının görüntüsü yansıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün gerçekleştireceği ziyaret, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

bagdat-erbil.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem