'Alo Karpuz Hattı' açıldı!

 Antalya’nın Alanya İlçesi’nde sıcak yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden karpuz tüketimine olan yoğun talebi dikkate alan bir esnaf, ’Alo Karpuz Hattı’ kurarak vatandaşlara soğuk karpuz servisi yapıyor.Alanya’da Saray Mahallesi Sugözü Caddesi’ndeki Gü

'Alo Karpuz Hattı' açıldı!

 

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde sıcak yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden karpuz tüketimine olan yoğun talebi dikkate alan bir esnaf, ’Alo Karpuz Hattı’ kurarak vatandaşlara soğuk karpuz servisi yapıyor.

Alanya’da Saray Mahallesi Sugözü Caddesi’ndeki Günaydın Market’in sahibi İhsan Kılıklı, ’Alo Karpuz Hattı’nı kurarak sıcaktan bunalanların imdadına yetişiyor. Market sahibi Kılıklı, sipariş veren müşterilerinin ev ve iş yerlerine minibüs ve motosikletle soğuk karpuz servisi yapıyor.

Soğuk karpuz servisinden müşterilerin çok memnun olduğunu söyleyen Kılıklı, "Özellikle orta yaş ve üzerindekiler hizmetten çok memnun. Alışverişe gelen müşteriler karpuzun büyük olması nedeniyle taşımakta zorlandıklarını söyledi. Müşteri memnuniyeti açısından ’Alo Karpuz Hattı’nı kurduk. Müşteriyi yormadan paramızı kazanıyoruz. İnsanların evine götürdüğümüz karpuz soğuk olduğu için tercih ediliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem