Alkol Kaza Getirdi !

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Kemaliye Köyü'nde, alkollü olarak direksiyon başına geçen 20 yaşındaki Ahmet Durmaz, yönetimindeki otomobille aynı yönde giden minibüse arkadan çarptı. Kazada, 1.70 promil alkollü olduğu belirlenen Durmaz ile aracında bulu

Alkol Kaza Getirdi !

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Kemaliye Köyü'nde, alkollü olarak direksiyon başına geçen 20 yaşındaki Ahmet Durmaz, yönetimindeki otomobille aynı yönde giden minibüse arkadan çarptı. Kazada, 1.70 promil alkollü olduğu belirlenen Durmaz ile aracında bulunan iki kişi yaralandı.

Kaza, Kemaliye Köyü'nde dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Ortaca'dan Dalyan yönüne giden Ahmet Durmaz yönetimindeki 48 E 4764 plakalı otomobille, önünde giden 24 yaşındaki Sinan Karakoyun'un kullandığı 35 N 1745 plakalı minibüse arkadan çarptı. Kazada, Karakoyun yara almazken, Ahmet Durmaz, yanındaki 17 yaşındaki Ali Oktan ve arka koltukta oturan Ramazan adlı bir kişi yaralandı. Paniğe kapılan ve soyadı öğrenilemeyen Ramazan yaralı halde kaçtı, Ahmet Durmaz ve Ali Oktan ise ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan otomobil sürücüsü Durmaz'ın kan testinde 1.70 promil alkollü çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem