AK Parti'de başörtülü açılımı !

Başörtülü vekil ve belediye başkanlığı adaylığında öncelik uzun süre parti teşkilatında çalışmış isimlerde olacak.AK Parti, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde başörtülü adaylar göstermek için çalışma başlattı. Partinin hukukçu kurmaylarının araştırmasın

AK Parti'de başörtülü açılımı !

Başörtülü vekil ve belediye başkanlığı adaylığında öncelik uzun süre parti teşkilatında çalışmış isimlerde olacak.

AK Parti, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde başörtülü adaylar göstermek için çalışma başlattı. Partinin hukukçu kurmaylarının araştırmasında yasal engel olmadığı görülünce, seçimlerde başörtülü adaylara da yeşil ışık yakıldı.

AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre; 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde 'başörtülü adaylar' belediye başkan adayı olarak gösterilecek. Başörtülü adaylar, özellikle AK Parti'nin güçlü olduğu ve seçimi kazanma ihtimalinin yüksek olduğu yerlerden aday yapılacak. Başörtüsüne yönelik ilk hamle belediye seçimlerinde yapıldıktan sonra sıra milletvekillerinin seçileceği genel seçimlere gelecek. Başörtülü adaylar İstanbul ve Ankara gibi çok sayıda vekilin seçildiği ve seçilme ihtimalinin yüksek olduğu illerden gösterilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem