Adliye önünde saldırı: 2 ölü

Bakırköy Adliye binasından çıkan Eylem Gündoğdu ile babası Ali Haydar Koçintar bindikleri takside silahlı saldırıya uğradı. Kimin ve neden gerçekleştiği bilinmeyen saldırıda vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan baba ile kızı, saldırıya uğrad

Adliye önünde saldırı: 2 ölü

Bakırköy Adliye binasından çıkan Eylem Gündoğdu ile babası Ali Haydar Koçintar bindikleri takside silahlı saldırıya uğradı.

Kimin ve neden gerçekleştiği bilinmeyen saldırıda vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan baba ile kızı, saldırıya uğradıkları taksi ile hemen hastaneye getirildi. Ancak Eylem Gündoğdu ile babası Ali Haydar Koçintar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırıya uğrayan baba ile kızının 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmekte olan bir davanın duruşmasına katıldıkları belirlendi. Eylem Gündoğdu'nun eşinin ise cinayet suçu nedeniyle cezaevinde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem