90 kaçak göçmen daha iade edildi

Yunanistan, yasa dışı yollarla ülkesine geçen 66 Pakistan, 8 Fas, 5 Cezayir ve 11 Türk uyruklu olmak üzere toplamda 90 düzensiz göçmeni Türkiye'ye iade etti. Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 90 kişilik kafileden 5 Faslı ve 3 Cezayirlinin pasaportlu olduğu

90 kaçak göçmen daha iade edildi

Yunanistan, yasa dışı yollarla ülkesine geçen 66 Pakistan, 8 Fas, 5 Cezayir ve 11 Türk uyruklu olmak üzere toplamda 90 düzensiz göçmeni Türkiye'ye iade etti.

Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 90 kişilik kafileden 5 Faslı ve 3 Cezayirlinin pasaportlu olduğunu öğrenilirken, 8 Fas uyruklu göçmenin Edirne İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne getirildiği bildirildi. Cezayir ve Pakistan uyruklu toplam 71 göçmen ise Erzurum Aşkale'de bulunan Geri Gönderme Merkezine sevk edildi. Geri kabul ile alınan Türk uyruklu 11 kişi ise gerekli işlemlerin yapılması için İpsala Emniyet birimlerine sevk edilmesinin ardından daha sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem