60 kişi gözaltında!

Öte yandan Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün akşam yapılan polis müdahalesi sırasında gözaltına alınan 40 göstericinin de Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam ediyor.Silivri'de yarın yapılacak olan Ergenekon Davası Karar Duruşması öncesi dün İstanbu

60 kişi gözaltında!

Öte yandan Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün akşam yapılan polis müdahalesi sırasında gözaltına alınan 40 göstericinin de Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam ediyor.

Silivri'de yarın yapılacak olan Ergenekon Davası Karar Duruşması öncesi dün İstanbul ve Ankara'da bazı adreslerde aramalar yapıldı. Aydınlık Gazetesi çalışanları, İşçi Partisi, Türkiye Gençlik Birliği yöneticileri ve üyelerinden oluşan 20 kişi gözaltına alındı. Arama yapılan adreslerdeki bilgisayar hard diskleri ve bazı belgelere el konuldu. Gözaltına alınan 20 kişinin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor. Bu kişilerin henüz resmi ifade alma işlemine başlanmadığı ve salı günü adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

TAKSİM'DE GÖZALTINA ALINANLARIN İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Taksim İstiklal Caddesi'nde dün akşam yapılan polis müdahalesi sırasında da 40 gösterici gözaltına alındı. Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne getirilen 40 kişinin ifade alma işlemleri sürüyor. Bu kişilerin de ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem