5 öncü liderden biri Sabancı!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, İngiliz Financial Times Gazetesi yazarları ve editörlerince iş dünyasının 5 öncü liderinden biri seçildi. Gazete, Sabancı’nın iyi bir bağışçı olduğuna ve küresel vatandaşlık ödülü kazandığına dikkat çe

5 öncü liderden biri Sabancı!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, İngiliz Financial Times Gazetesi yazarları ve editörlerince iş dünyasının 5 öncü liderinden biri seçildi. Gazete, Sabancı’nın iyi bir bağışçı olduğuna ve küresel vatandaşlık ödülü kazandığına dikkat çekti.

“Öncülerin Liderleri” başlığı ile ilk kez yayınlanan listede 2011 yılının kendi alanlarındaki en etkili kadınları yer aldı. İş dünyasından seçilen diğer isimler ise Kraft CEO’su Irene Rosenfeld, Pepsico CEO’su Indra Nooyi, Avon CEO’su Andrea Jung ve Xerox CEO’su Ursula Burns oldu. Gazete Sabancı’nın bir filantropist olarak bu yıl Clinton Küresel Vatandaşlık Ödülü kazandığına da vurgu yaptı. Sabancı, geçen ay da Financial Times tarafından düzenlenen Dünyanın Zirvesindeki 50 İş Kadını listesinde ikinci sırada yer almıştı.

Financial Times iş dünyasının yanı sıra politika, sanat, moda, bilim ve teknoloji, edebiyat, eğlence ve spor gibi çeşitli alanlarda da dünyanın en etkin isimlerini belirledi. Bu isimler arasında Hillary Clinton, Christine Lagarde, Angela Merkel, Kate Middleton ve Lady Gaga gibi isimler yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem