4. Yargı Paketi Meclis'te

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı 3,5 saat sürdü. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç toplantı sonrası açıklama yaptı.Arınç, 4. yargı paketinin Bakanlar Kurulu'nd

4. Yargı Paketi Meclis'te

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı 3,5 saat sürdü. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç toplantı sonrası açıklama yaptı.

Arınç, 4. yargı paketinin Bakanlar Kurulu'nda imzalanarak TBMM'ye gönderildiğini söyledi.
 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, 4. yargı paketinin tamamlandığını belirterek, ''Sayın bakanlarımız da bugün imzalarını atarak, tasarıyı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdik. Sanıyorum pazartesi gününden itibaren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde olacak. Öncelikle komisyonda görüşülecek olan tasarının yine önümüzdeki günlerde ivedilikle Genel Kurul'da görüşülmesini hepimiz bekliyoruz'' dedi.
 
BDP'NİN KARADENİZ GEZİSİNDE ÇIKAN OLAYLAR
 
Özel bir başlık altında görüşülmedi. Bu konuyu ifade etmiştim. Milletvekillerine karşı gösterilen bu tavır ve davranışlar, onların öğretmen evlerine hapsedilmeleri kötü ve çirkin bir olaydır. Türkiye'nin her yerinde herkes siyaset yapabilmelidir. Buna ilişen herhangi bir olumsuz davranışın, insana ve mala zarar vermenin hukukta bir ceza karşılığı olduğunu hepimiz biliyoruz.
 
Gerek televizyonlara akseden görüntülerden, boy boy fotoğraflardan, öğretmen evleri önünde toplanarak "malum işaretleri" veren toplulukların taşkınlıkları görünüyor.
 
Bu bir yargı sürecinin başlamasıdır. Savcılar soruştrma yapmaktadırlar.
 
Her olayın arkasından ölümlü bir hadise olmuşsa, cumhuriyet savcıları ayrıca soruşturmaları yapıyorlar. Bunun dışında idari soruşturmalar da yapılabiliyor. Olayların failleri tahrikçileri kısa zamanda yargı önüne çıkarılmış olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem