Güçlü Trabzon Güçlü Türkiye

AK Parti Milletvekili Aday adayı Atalay, seçimlerin ülkenin ve bölgenin kaderi açısından çok önemli olduğunu söyledi.Mehmet Atalay, Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve Trabzon açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Bölgesinde güçlü bir

Güçlü Trabzon Güçlü Türkiye

AK Parti Milletvekili Aday adayı Atalay, seçimlerin ülkenin ve bölgenin kaderi açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Mehmet Atalay, Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve Trabzon açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Bölgesinde güçlü bir Trabzon’u merkez yapmalıyız. Türkiye ise dünyada ekonomisiyle, liderliğiyle güçlü bir konuma gelecek” dedi.

Trabzon’un Ortadoğu ve Rusya’nın Akdeniz ve Avrupa’ya açılan ilk kapısı olduğunu ifade eden Atalay, “Bölgemiz ve özellikle Trabzon çok stratejik bir önemi var. Sovyet Bloğu ülkeleri için Güney’e ve Avrupa’ya açılan yolda ilk ayak Trabzon. Orta Asya ülkeleri ve Ortadoğu için de bölgemiz çok stratejik bir durumda. Trabzon özellikle doğu Karadeniz’in tarihi lider ili konumunda. Demiryolu, Yatırım adası, Havaalanı, liman, Güney Çevre Yolu, turizm yatırımları ve tanıtım ile Trabzon bölgenin merkezi olacak. Komşu illerimizle birlikte bu stratejik konumumuzu kullanarak bölgenin kalkınmasını sağlayacağız. Bu bağlantılar sayesinde Türkiye’nin ihracat ve turizm gelirlerinde de artış olacak. Trabzon ülke ekonomisine bölge illeriyle büyük katkı verecek. Kente alacağımız spor organizasyonları ile bölgemizdeki altyapı sorunlarını çözüp yeni yatırımların gelmesini de sağlayacağız. Trabzon için çok önemli projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde 2023’te bambaşka bir kent olacağız. Göç azalmış, işsizlik sorunu ortadan kalkmış olacak. Nitelikli elemanların yetiştirilmesiyle de işverenin bu ihtiyacını ortadan kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin eskisinden çok daha güçlü bir ülke olduğunun altını çizen Atalay, “Türkiye artık içine kapanık denileni yapan bir ülke konumunda değil. Artık dünyada söz sahibi bir Türkiye var. Önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin önü açık. Türkiye’de bu potansiyel ve kararlılık var. Hep birlikte yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz. Tüm Türkiye kazanacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset