Trabzonspor'da yeni istifalar mı geliyor?

Trabzonspor yönetiminde Abdil Serdar Üstünsalih’in istifasından sonra yeni istifalar gündemde.Dış ilişkiler sorumlusu Fatih Şahinoğlu’nun başkan İbrahim Hacısomanoğlu tarafından A takımda idari menajer yardımcılığına getirme fikri yönetimde büyük rahatsız

Trabzonspor'da yeni istifalar mı geliyor?

Trabzonspor yönetiminde Abdil Serdar Üstünsalih’in istifasından sonra yeni istifalar gündemde.

Dış ilişkiler sorumlusu Fatih Şahinoğlu’nun başkan İbrahim Hacısomanoğlu tarafından A takımda idari menajer yardımcılığına getirme fikri yönetimde büyük rahatsızlık uyandırmıştı. Bu olaya ilk tepki önceki gün Abdil Serdar Üstünsalih’den geldi ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek tepkisini ortaya koydu. Yönetim kurulu içerisinde istifayı düşünen yöneticiler olduğu da belirtilirken bu yöneticilerin ‘ bırakıp kaçtılar ‘  yorumu yapılmasın diye yargının kongre için vereceği  kararını bekledikleri iddia edildi.

Yargıdan kongre yapılsın kararı çıkmaması halinde Abdil Serdar Üstünsalih dışında bir kaç yöneticinin daha istifa etmeleri bekleniyor . 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor