Erdoğdu Antalya’yı sallıyor

Liselerarası Türkiye şampiyonasında Erdoğdu Anadolu Lisesi Trabzon’a gurur yaşatmaya devam ediyor. Şimdide Grubunu lider olarak bitirerek yarı final oynama hakkı kazandı.Son 4 takım arasına girmeyi başaran Erdoğdu, 12 Nisan tarihinde yapılacak olan dünya

Erdoğdu Antalya’yı sallıyor

Liselerarası Türkiye şampiyonasında Erdoğdu Anadolu Lisesi Trabzon’a gurur yaşatmaya devam ediyor. Şimdide Grubunu lider olarak bitirerek yarı final oynama hakkı kazandı.

Son 4 takım arasına girmeyi başaran Erdoğdu, 12 Nisan tarihinde yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmak istiyor. Takımın hocası Adem Cebeci, Antalya’da Karabükspor müsabakası için tribün desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Ayrıca takımdaki stoper Mehmet Yeşil ile Mücahit Çakır’ın oynadıkları oyun ve performansları Trabzonspor’un son yıllardaki stoper ihtiyacını gidereceği yönünde spor otoritelerinden tam not alıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor