Bakan'dan kredi kullananlara müjde!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, sanayi sitelerinin ve organize sanayi bölgelerinin Halk Bankası aracılığı ile kullandığı kredilerin komisyon oranlarının düşürüldüğünü açıkladı.Bakan Ergün yaptığı yazılı açıklamada, "Bu indirimle birlikte, O

Bakan'dan kredi kullananlara müjde!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, sanayi sitelerinin ve organize sanayi bölgelerinin Halk Bankası aracılığı ile kullandığı kredilerin komisyon oranlarının düşürüldüğünü açıkladı.

Bakan Ergün yaptığı yazılı açıklamada, "Bu indirimle birlikte, OSB ve SS'lere toplamda yaklaşık bir milyon 900 bin TL komisyon avantajı sağlamış olacağız." dedi. Ergün, komisyon oranlarında yapılan son indirimle birlikte, yıllık olarak Organize Sanayi Bölgeleri (OSB)'nin bir milyon 550 bin TL, sanayi sitelerinin ise 345 bin TL olmak üzere toplamda yaklaşık bir milyon 900 bin TL daha az komisyon ödeyeceğini duyurdu. Ergün, "Komisyon oranlarındaki bu son indirimin de sanayicilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bakanlık olarak, bundan sonraki süreçte de sanayicilerimize yönelik bu tür olumlu adımları atmaya devam edeceğimizi de bir kere daha ifade etmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler