Trabzon standı Feshane'de boş kalmıyor!

İstanbul Feshane’de devam eden Trabzon Tanıtım günlerinde Trabzon Belediye’si standı protokolün ve vatandaşın uğrak noktası oldu.Trabzon tanıtım günleri için Feshane’ye gelen ziyaretçileri 2. Mahmut Salonu girişinde Belediye standı karşılıyor.Memleketleri

Trabzon standı Feshane'de boş kalmıyor!

İstanbul Feshane’de devam eden Trabzon Tanıtım günlerinde Trabzon Belediye’si standı protokolün ve vatandaşın uğrak noktası oldu.

Trabzon tanıtım günleri için Feshane’ye gelen ziyaretçileri 2. Mahmut Salonu girişinde Belediye standı karşılıyor.

Memleketlerinden ayrı yaşayan ziyaretçiler belediye standını süsleyen dev projelerin fotoğraflarını inceleyip tanıtımı filmini  seyrederken Trabzon’daki değişimi hayretle ve  memnuniyetle karşılıyorlar.

Fuarda ilgi odağı konumundaki Trabzon Belediyesi standı etkinlikte hemşerilerini yalnız bırakmayan protokolünde ilk ziyaret yeri oldu. Etkinliğin birinci gününden itibaren Trabzon Belediyesi standını ziyaret edenler arasında İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi,  Oktay Saral, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Samsun Milletvekili Kemal Yılmaz Demir,  Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Arsin Belediye Başkanı  Erdem Şen, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı Seyfullah Aslantürk, DYP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Abdullahoğlu, KTÜ Öğretim Üyeleri, Trabzon İl Kültür Müdür İsmail Kansız ve Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’da yer aldı. Standa gelenler Çarşamba günü abisini kaybeden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu için başsağlığı dileklerini   iletti

Vatandaşların ve protokolün yoğun ilgi gösterdiği belediye standını ziyaret eden  Tekvando Milli Takımı Antrenörü Murat Özkaya ve sporcuları ile gösteri için etkinliğe gelen Ataşehir Olimpik Spor Okulu’nun minik sporcuları da ayrı bir renk kattı.

Hafta sonu yoğunluğunun yaşandığı Trabzon Tanıtım Günlerinin üçüncü günüde vatandaşlar Belediye görevlilerince dağıtılan tanıtım dergisi, CD, Broşür ve hediyeleri almak için kuyruklar oluşturdu.

dsc_3489.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel