Bakan Yıldız'dan kesinti açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında makamında öğrencilerle buluştu ve onların sorularını yanıtladı.Bakan Yıldız, öğrencilerin geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan ve başta İstanbul olmak üzere neredeyse tüm Ma

Bakan Yıldız'dan kesinti açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında makamında öğrencilerle buluştu ve onların sorularını yanıtladı.

Bakan Yıldız, öğrencilerin geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan ve başta İstanbul olmak üzere neredeyse tüm Marmara Bölgesinde hissedilen elektirik kesintisiyle ilgili sorusu için dünyada birçok şehirde elektirik kesintilerinin yaşandığını belirtti ve "Elektirik işletmeciliğinde zaman zaman aksaklıklar yaşanır, bu işin içindeki insanlar bunu bilir" dedi.

Ayrıca gerekli tedbirlerin alındığını belirten Bakan Yıldız, şunları söyledi: "Bunun bir daha olmayacağının garantisini veremeyiz, ama olmaması için bütün tedbirleri alıyoruz. Hafta sonu yaşanan kesintiye de arkadaşlarımız büyük bir gayretle müdahale ettiler. Onlara teşekkür ediyorum.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi