Pazarspor'da 1 koltuk 2 bin TL!

Pazarspor'a yeni alınan otobüs hizmete girdi Pazarspor yönetimi ise ilginç bir kampanya başlatarak koltuk başı 2 bin TL verenin ismini o koltuğa yazıyor!Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerden Pazarspor'un yönetimi, daha çok Akademi Liginde oynayan takımların

Pazarspor'da 1 koltuk 2 bin TL!

Pazarspor'a yeni alınan otobüs hizmete girdi Pazarspor yönetimi ise ilginç bir kampanya başlatarak koltuk başı 2 bin TL verenin ismini o koltuğa yazıyor!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerden Pazarspor'un yönetimi, daha çok Akademi Liginde oynayan takımların ihtiyacını karşılamak amacıyla otobüs satın aldı.

Pazarspor Altyapı U 17 takımı hocası Şevki Tonyalı, artık deplasman karşılaşmalarına daha rahat bir şekilde seyahat edebileceklerini belirterek, "Bize böyle tam teşekküllü bir otobüsle seyahat yapma imkanı sağlayan yönetimimize çok teşekkür ederiz. Onlara layık olmaya çalışacağız." dedi.

Pazarspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Yıldız ise yeni otobüsün üzerinde takımı ve bulunduğu şehrin özelliklerini yansıtan fotoğraflar olduğunu ifade ederek, "Özellikle altyapı ulaşım hizmetlerinde kullanılması düşünülen bu otobüse olan ihtiyaç, Pazarspor'un U 16 ve U 17 seviyesindeki iki takımıyla birlikte Coca Cola Akademi Ligi'nde Pazar'ı temsil etmesi ve Karadeniz'in diğer il ve ilçelerine ulaşım konusunda önem kazanmıştır.

Altyapı için aldığımız otobüsle ilgili başlattığımız 'bir koltuk için bir destek' parolası ile kampanya devam etmekte olup, isim yazılacak her koltuk için 2 bin lira katkılarınızı bekliyoruz.

Söz konusu bu koltuklar desteği sağlayan özel ve tüzel kişilerin adını taşıyacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor