Trabzon Araklı'da eğitim sorunu

Trabzon'un Araklı İlçesi Çiftepınar Köyünde bulunan Çiftepınar Köyü İlköğretim okulu, bu yıl öğretmen ataması yapılmadığı için bir türlü eğitime başlayamıyor.Birleştirilmiş sınıf sistemiyle aynı sınıfta ders gören 30 öğrenciye öğretmen olmadığı için ders

Trabzon Araklı'da eğitim sorunu

Trabzon'un Araklı İlçesi Çiftepınar Köyünde bulunan Çiftepınar Köyü İlköğretim okulu, bu yıl öğretmen ataması yapılmadığı için bir türlü eğitime başlayamıyor.

Birleştirilmiş sınıf sistemiyle aynı sınıfta ders gören 30 öğrenciye öğretmen olmadığı için ders öğretilemiyor. Köylerine öğretmen ataması yapılmadığı için isyan eden Çiftepınar Köyü sakini Ümmet İpekçioğlu, "Türkiye'de binlerce öğretmen fazlası varken bizim köyümüze bir tane öğretmen atanamadı. Benim iki çocuğum var.
 
Birisi 3 birisi 4. sınıfa gidiyor. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüştük, öğretmen atanacakki vereceği diyorlar. Peki bu 30 öğrencinin günahı ne? Biz köyümüze biran önce öğretmen ataması yapılmasını istiyoruz" diyerek yetkililere seslendi.
 
İpekçioğlu, geçen yıl böyle bir sorunlarının olmadığını mevcut öğretmenin askerde olduğunu ve yerine atama yapılmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim