Temmuz ve Ağustos ayında öğretmen atamaları olacak mı?

Beklenen öğretmen atamalar konusunda netlik hala sağlanamamış bulunmaktadır. Beklenen Nisan ataması ertelenme kararı alırken Temmuz ataması şimdi gündeme gelmiş bulunmaktadır. Beklenen 47 bin öğretmen ataması ne zaman gerçekleşecek hala beklenmektedir. ka

Temmuz ve Ağustos ayında öğretmen atamaları olacak mı?

Beklenen öğretmen atamalar konusunda netlik hala sağlanamamış bulunmaktadır. Beklenen Nisan ataması ertelenme kararı alırken Temmuz ataması şimdi gündeme gelmiş bulunmaktadır. Beklenen 47 bin öğretmen ataması ne zaman gerçekleşecek hala beklenmektedir. kaç öğretmen ataması yapılacak 2015 öğretmen ataması…

MEB'de ataması yapılmayan öğretmen adayları seçimlerden önc? öğretmen ataması istiyor.... Öğretmen adaylarımız haklı olarak Nisan ayında ek atama bekliyor. Haziran ayında g?nel seçimlere gidecek hükümet öğretmen atamaları konusunda müjde v?recek mi ? Geçtiğimiz günlerde NTV'de programa katılan Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU , öğretmen atamaları konusunda Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI Bey'e attı.

Sonuç olarak ; Atama bekleyen yüzbinlerce öğretmen adayımız haklı olarak , seçim öncesinde öğretmen atamasının yapılmasını istiyor. 2015 Kpss sınavı yapılmadan öğretmen atamaları yapılmalıdır. Yıllardır atama bekleyen öğretmenlerimizin bir kısmının sorunu bu şekilde çözülebilir. Bakanlığın 2015 yılında öğretmen açığı kadar bir defada öğretmen alımı yapması ve ücretli öğretmenliği kaldırması gerekir. 2015 öğretmen atamaları 2015 öğretmen atamaları öğretmen ataması son karar Başbakanlık'a sunulan taslak yönetmeliğe göre; ilk ataması yapılan aday öğretmenler, en az bir yıl çalıştıktan sonra performans değerlendirmesine alınacak. Bu değerlendirme müfettiş, okul müdürü ve bir danışman öğretmen tarafından ilk dönemde bir, ikinci dönemde iki kez yapılacak. Nihai puanda 1. değerlendirmenin yüzde 10'u, ikincinin yüzde 30'u, üçüncü değerlendirmenin yüzde 60'ı dikkate alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim