İphone nasıl müzik yüklenir?

 İphone nasıl müzik yüklenir

İphone nasıl müzik yüklenir?
En güncel iPhone’a müzik atma konumuz olan iPhone’a Müzik Atmanın Kolay Yolu konusunu incelemenizde yarar var.

Bildiğiniz gibi Apple cihazları Ios işletim sistemi kullanmaktadır. Android cihazlar bilgisayara takıldığında bir flash disk gibi müzik yüklemesi yapılır ancak iphone’da işler biraz değişik.

Apple cihazı olan iphone5, iphone4, iphone3, iphone2, ipad, ipod gibi cihazlarınıza müzik yüklemek için aşağıdaki yöntemleri kullanarak kolayca müzik yükleyebileceksiniz.

iPhone’a müzik yüklemek için öncelikle iTunes’in son versiyonunu bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Eğer bilgisayarınızda Son ve Güncel sürüm iTunes yoksa buradan yüklebilirsiniz. İndirme işlemi bittikten sonra cihazınızla iPhone’unuzu eşleştirmeniz gerekmektedir. Arından müzik yüklemek çocuk oyuncağı olacak.

iPhone’a Müzik Nasıl Atılır?

Öncelikle iPhone’unuzu şarj (usb kablosu) ile bilgisayara bağlayınız. (iTunes yüklemesinden sonra bilgisayarınıza restart atmayı unutmayın!)

Bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra iTunes’i açın ve kablo takılı olduktan sonra aşağıda gördüğünüz resimdeki gibi iTunes, cihazınızı tanıyacak ve cihazı ekranda gözükecek.

Yukarıdaki resimde olduğu gibi iTunes cihazınızı bulduğunda cihazınız ile iTunes eşleşmiş ve artık cihazınız görünüyor demektir.

iTunes cihazımızı gördüğüne göre artık geçelim diğer işleme. Şimdi iPhone yazan düğmeye tıklayın ve aşağıdaki ekranda olduğu gibi işaretleme yapın. Yani “Müzikleri ve videoları elle yönet” kısmını işaretlememiz gerekmektedir. Eğer bu kısmı işaretlemezsek iphone’a müzik atamayız.


Yukarıdaki işlemi de gerçekleştirdikten sonra artık iphone’a müzik atmamız için hiç bir engel kalmıyor. Hemen yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra aşağıdaki resme bakarak “Bu İphone’da” yazan kısma tıklıyoruz. Böylece iPhone’a müzik yükleyeceğimiz kısma geliyoruz.

Bu kısımdan sonra istediğiniz herhangi bir mp3’ü sürükle bırak yöntemi ile iTunes’in içine sürüklüyoruz ve müzikler iTunes ekranında beliriyor. Dilediğiniz müzikleri sürükle bırak yaptıktan sonra “EŞZAMANLA” butonuna basıyoruz ve eşzamanlama biter bitmez telefonunuza müzikleri yüklenmiş olarak görebilirsiniz.

Umarım bu cihazlarınıza müzik yükleyebilmişsinizdir. Eğer takıldığınız herhangi bir durum olursa aşağıdaki yorum kısmından yardımcı olmaya çalışırım.

ÖNEMLİ: Eğer cihazınıza daha önce müzik yüklenmiş ise bu müzikler silinebilir. Bu önemli bir uyarıdır lütfen atlamayın. Yukarıdaki makalede iPhone’a müzik nasıl yüklenir konusuu anlattık. Bu işlemler Apple marka olan iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPod ve iPad için geçerlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem