Dershanelerin kapatılmasına Avrupa'dan tepki

Dershanelerin kapatılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunmak üzere 'Türkiye'de Dünü, Bugünü, ve Yarını ile Dershaneler' konulu panel düzenlendi.DERSHANE YÖNETİCLERİ PANELDE BULUŞTUPanele, ÖZDEBİR Geçen Dönem İkinci Başkanı Nazmi Arıkan, Türkiye Özel Ok

Dershanelerin kapatılmasına Avrupa'dan tepki

Dershanelerin kapatılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunmak üzere 'Türkiye'de Dünü, Bugünü, ve Yarını ile Dershaneler' konulu panel düzenlendi.

DERSHANE YÖNETİCLERİ PANELDE BULUŞTU

Panele, ÖZDEBİR Geçen Dönem İkinci Başkanı Nazmi Arıkan, Türkiye Özel Okullar Birliği Başkanı Cem Gülan, GÜVENDER Başkanı Eyüp Kılıcı, Avrupa Dershaneler Birliği Başkanı George Hagitagas, Fatih, Kültür Dershaneleri, Doğa Koleji Kurucusu Fethi Şimşek, TÖDER Başkanı Enver Yücel, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Özel Öğretim ve Eğitim Kurumları Komitesi Başkanı İbrahim Taşel, sektör temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

"DERSHANELER KAPATILIRSA EĞİTİM YASA DIŞI DEVAM EDER"

Panel öncesi dershanelerin kapatılmasına yönelik değerlendirmede bulunan Avrupa Dershaneler Birliği Başkanı George Hagitegas, söz konusu durumun gerçekleşmesi durumunda eğitimin ciddi yara alacağını söyledi. Hagitegas, "Dershaneler kapatılırsa eğitim yasa dışı olarak gerçekleşmeye başlar. Bu durumdan da en çok fakir ailelerin çocukları etkilenir. Eğitimin problemini çözecek bir seçim değil dershanelerin kapatılması" diye konuşu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim