Reklam çöpte para cepte...

 Zamanlama hatası! Türkiye'nin en büyük su şirketlerinden biri; yaz başında, yeni reklam kampanyası için 'örnek anne' diyerek Ebru Şallı ile reklam anlaşması yaptı. İmza karşılığı 250 bin lira hemen Şallı'ya ödendi, reklam filmi de çekildi. Kampanya tam b

Reklam çöpte para cepte...

 Zamanlama hatası! Türkiye'nin en büyük su şirketlerinden biri; yaz başında, yeni reklam kampanyası için 'örnek anne' diyerek Ebru Şallı ile reklam anlaşması yaptı. İmza karşılığı 250 bin lira hemen Şallı'ya ödendi, reklam filmi de çekildi. Kampanya tam başlayacakken durum değişti.
 
İKİNCİ DARBE GELDİ
 
Temmuz ayında Şallı, eşi Harun Tan'la boşandı. Firma, bir süre bekleme kararı aldı. Ama bu kez de Şallı'nın adı Sinan Akçıl'la anılmaya başlayınca tüm planlar suya düştü. Şirket, anlaşmayı iptal edip çekilen reklam filmlerini çöpe attı, ancak ödenen para Ebru Şallı'da kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem