11 kardeşli öğrenci SBS birincisi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Deredolu Beldesi’ndeki ilköğretim okulu öğrencisi, 11 kardeşli Mahmut Tok, SBS sınavında aldığı 500 tam puana karşılık Vali Enver Salihoğlu tarafından ödüllendirildi.Törene Vali Enver Salihoğlu eşi Sabiha Salihoğlu, Kel

11 kardeşli öğrenci SBS birincisi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Deredolu Beldesi’ndeki ilköğretim okulu öğrencisi, 11 kardeşli Mahmut Tok, SBS sınavında aldığı 500 tam puana karşılık Vali Enver Salihoğlu tarafından ödüllendirildi.

Törene Vali Enver Salihoğlu eşi Sabiha Salihoğlu, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Deredolu Belediye Başkanı Ahmet Genel ve köylüler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Salihoğlu, bu başarının öğrencilerin düzenli ve disiplinli çalışmalarından kaynaklandığını belirterek, “Çalışmak, üretmek her şeyin başı. Sizler çalıştınız ve başardınız. Şimdi doğru tercihler yaparak geleceğinizi belirleme yönünde bir adım daha atacaksınız. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ise başarıda emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

SBS’de 500 tam puan alan Mahmut Tok ise Ankara Pursaklar Fen Lisesi’ne kaydını yaptırdığını, hedefine ulaşabilmek için gerekli her türlü çalışmaya yapacağını söyledi.

Öte yandan Seviye Belirleme Sınavı’nda Gümüşhane’de 500 tam puan alan Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Esma Çalışkan ve Torul Namık Kemal İlköğretim okulu öğrencisi Kübra Gül’e de hediyelerinin önümüzdeki günlerde verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim