Trabzonlu imamdan çay teklifi

Trabzon'un Of Sanayi Camii'ne teravih namazı kılmaya gelen cemaat, imam Mustafa Keskin'in hazırladığı semaverden çayını ücret ödemeden içebiliyor.Cami imam hatibi Keskin tarafından kurulan elektrikli semaver, gündüzü oruçlu geçiren ve çay üretim bölgesi o

Trabzonlu imamdan çay teklifi

Trabzon'un Of Sanayi Camii'ne teravih namazı kılmaya gelen cemaat, imam Mustafa Keskin'in hazırladığı semaverden çayını ücret ödemeden içebiliyor.

Cami imam hatibi Keskin tarafından kurulan elektrikli semaver, gündüzü oruçlu geçiren ve çay üretim bölgesi olmasından dolayı çay içmeden duramayan cemaati memnun etti.

Cemaat hem namazdan önce hem de diğer namazlara oranla daha uzun süren teravih namazından sonra semaverde taze, sıcak çay içme imkanı buluyor. Cami cemaatinden Mehmet Öztürk, uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek, "Çay bizim vazgeçilmez içeceklerimiz arasında. Çünkü çayı biz üretiyoruz. Sıcak çay teklifine hiçbir zaman hayır diyemeyiz. İftardan sonra evde birkaç bardak ancak çay içebiliyoruz. Hocamız sağ olsun, kendin doldur kendin iç diyerek böyle güzel bir hizmet başlattı.

Namazdan önce ve sonra çayımızı cami bahçesinde içiyor, sohbet ediyoruz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. " dedi.

Sanayi Camii imamı Mustafa Keskin, çayı çok seven bir toplumda yaşadıklarını hatırlattı. Keskin, teravih namazında cemaat için semaverde çay hazırladığını, semaverin cemaat arasında güzel bir kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel