Türk veli Alman öğretmeni dövdü!

Almanya'da yüzde 80'inin azınlık olduğu Karsten Redster Strasse lisesinde bir kavga yaşandı. Ama bu kavga öğrenciler arasında değil öğretmen ile bir veli arasında yaşandı.Kavgada Türk veli Hülya oğlunu azarlayıp dersten atan 60 yaşındaki Claudia'yı dövdü.

Türk veli Alman öğretmeni dövdü!

Almanya'da yüzde 80'inin azınlık olduğu Karsten Redster Strasse lisesinde bir kavga yaşandı. Ama bu kavga öğrenciler arasında değil öğretmen ile bir veli arasında yaşandı.

Kavgada Türk veli Hülya oğlunu azarlayıp dersten atan 60 yaşındaki Claudia'yı dövdü. Okulun bahçesinde yaşanan olay sırasında vücudunda morluk oluşan 60 yaşındaki öğretmen "33 yıllık öğretmenim böyle birşey yaşamadım. Hayatımda ilk defa dayak yedim, üstelik bir veli tarafından. Bu tam bir utanç" dedi. Mahkemeye çıkarılan Hülya ise "Oğlum bir gün derste öğretmeni tarafından dayak yediğini söyledi. Bunu duyar duymaz hışımla okula gittim ve öğretmeni buldum" dedi. Claudia ise "Okan derse geç geldi. Sıraları tekmeleyip etrafa küfürler saydırıyordu. Onu uyardım ama beni dinlemedi. Ben de dersten çıkması gerektiğini söyledim. Bana fahişe dedi" açıklamasında bulundu. Mahkeme sınıfta "Mastürbasyon yapmak istiyorum" diye bağıran Okan ve annesinin 300 euro ödemesi gerektiğine kanaat getirdi. Okan yaşananların ardından başka bir okula gönderildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya