Kayıp şahıs bulunamadı

Edinilen bilgiye göre, Yakakent Belediyesi'nde çalışan ve yıllık izinde olan 3 arkadaş, saat 17.00 sıralarında balık tutmak amacıyla Yakakent Limanı'ndan denize açıldı. 7 metrelik ahşap balıkçı teknesi, açıldığı esnada çarşaf gibi olan denizde havanın ani

Kayıp şahıs bulunamadı

Edinilen bilgiye göre, Yakakent Belediyesi'nde çalışan ve yıllık izinde olan 3 arkadaş, saat 17.00 sıralarında balık tutmak amacıyla Yakakent Limanı'ndan denize açıldı. 7 metrelik ahşap balıkçı teknesi, açıldığı esnada çarşaf gibi olan denizde havanın aniden bozması ile Çamgölü mevkisine kadar sürüklendi. Teknenin alabora olması sonucu Süleyman Ak, arkadaşları Hasan Ustaoğlu ve Hüseyin Ak'a "Siz yüzerek kıyıya çıkın, ben küreklerle limana doğru çıkacağım" dedi. Süleyman Ak kıyıya ulaşamayınca kaybolduğuanlaşıldı.

Gece boyunca Yakakent Sahil Güvenlik ekipleri ve balıkçı tekneleri arama faaliyetini sürdürdü, ancak tekne ve Süleyman Ak'a ulaşılamadı. Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar da gece boyunca arama faaliyetlerini takip etti.

Sabahın erken saatlerinde Samsun AKUT ekibinin de katıldığı arama çalışmalarında tekneye ulaşılırken, evli ve 2 çocuk babası Süleyman Ak bulunamadı.
Süleyman Ak'ın Yakakent Belediyesi'nde operatör olarak çalıştığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel