Türk Restoranında skandalı

Almanya'daki ünlü bir Türk restoranının önünden geçen vatandaşlar içeride sevişenleri görünce gözlerine inanamadı SANİYE SANİYE KAMERADAAlmanya'nIn en ünlü restoranlarından birinin mutfağında çekilen görüntüler, ülkeyi karıştırdı. Cumartesi gecesi Hamburg

Türk Restoranında skandalı

Almanya'daki ünlü bir Türk restoranının önünden geçen vatandaşlar içeride sevişenleri görünce gözlerine inanamadı

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Almanya'nIn en ünlü restoranlarından birinin mutfağında çekilen görüntüler, ülkeyi karıştırdı. Cumartesi gecesi Hamburg'ta bulunan ünlü Türk aşçı Ali Güngörmüş'e ait La Canard adlı restoranın önünden geçen Almanlar gözlerine inanamadı. Sarışın bir kadınla esmer bir adamı mutfakta sevişirken görenlerden bazıları olayı kameraları ile saniye saniye görüntüledi.

PERSONEL DEĞİLMİŞ!

Yaklaşık 10 dakikalık görüntüler daha sonra internette yayınlanınca Hamburg karıştı. Restoranın sahibi Ali Güngörmüş, fotoğrafları yayınlayan Bild gazetesine şöyle konuştu: “Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızdan biri olsa tanırdım. O gece restoranımız kapalıydı. Çalışanlarımız izin yapıyordu. Ancak bir çok çalışanımızda restoranın anahtarı bulunuyor. Ama kim oldukları hakkında hiçbir fikrim yok.”

BILD TAM SAYFA AYIRDI

Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, habere tam sayfa ayırdı. Hamburg'ta bulunan ünlü La Canard adlı restoranda gerçekleşen olayın ardından konuşan mekan sahibi Ali Güngörmüş, “Kim olduklarını bilmiyorum” dedi...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya