Minik Efecan'ın acı sonu

İzmir'in Karabağlar semtinde oturan Birgül Canlı, emzirdikten sonra yanına yatırdığı 9 aylık bebeği Efecan'ı iki saat sonra uyandırmak istediğinde öldüğünü fark etti. Havasız kalarak boğulduğu sanılan minik Efecan'a otopsi yapılmasına karar verildi. Olay,

Minik Efecan'ın acı sonu

İzmir'in Karabağlar semtinde oturan Birgül Canlı, emzirdikten sonra yanına yatırdığı 9 aylık bebeği Efecan'ı iki saat sonra uyandırmak istediğinde öldüğünü fark etti. Havasız kalarak boğulduğu sanılan minik Efecan'a otopsi yapılmasına karar verildi.

 

Olay, önceki gün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Sabaha karşı 9 aylık bebeği Efecan'ı emziren anne Birgül Canlı, daha sonra yanına yatırdı. Yaklaşık iki saat sonra uyanan anne, bebeğinin hareketsiz olarak yattığını fark edince uyandırmak istedi. Bebeğinin çabalarına rağmen uyanmaması üzerine ağlayarak yardım isteyen talihsiz annenin sesini duyan yakınları, hemen ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, minik Efecan'ın ölmüş olduğu belirlendi.

 

Annesi tarafından emzirildikten sonra kusmuğunun nefes borusunu tıkaması ya da yatış pozisyonundan dolayı havasız kalarak boğulduğu ihtimali üzerinde durulan Efecan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler