Miçotakis'in Ukrayna ziyaretinde patlama

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ukrayna ziyaretinde patlama: "Güvenlik sorunu yaşanmadı"

Miçotakis'in Ukrayna ziyaretinde patlama

Odessa'yı ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ve danışmanlarının "birkaç yüz metre" uzağında patlama meydana geldi. Yunan heyetinin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, Ukrayna ziyareti sırasında yakınında meydana gelen patlamada zarar görmediği duyuruldu.

Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'nin haberine göre Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'yle görüşmek için bugün Odessa'ya giden Miçotakis güvenlik sorunu yaşamadı.

Haberde ziyaretin gizlilik içinde planlandığının altı çizildi.

Yunanistan'ın Ukrayna'ya desteğini göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette aralarında Miçotakis'in de bulunduğu Yunan heyeti Odessa'ya gitmişti. Hükümet kaynakları bu esnada Rusya'nın saldırı düzenlediğini ancak heyetin herhangi bir güvenlik sorunu yaşamadığını bildirdi.

Yunanistan'ın haber sitesi Greek Reporter, Miçotakis ve danışmanlarının Odessa'da "Rus füzeleri tarafından karşılandığını" yazdı. Zelenski'yle görüşmek üzere olan Yunan heyetinin "birkaç yüz metre uzağında" patlama meydana geldiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler