Kızının sevgilisini hadım etti

Rus kökenli Alman vatandaşı Helmut Seifert, 17 yaşındaki kızının, 57 yaşındaki Phillip Genscher ile ilişki yaşadığını öğrenince çılgına döndü. Bielefeld kentinde yaşayan 47 yaşındaki Seifert, polise başvurdu. Ancak polis duruma müdahale edemeyeceğini beli

Kızının sevgilisini hadım etti

Rus kökenli Alman vatandaşı Helmut Seifert, 17 yaşındaki kızının, 57 yaşındaki Phillip Genscher ile ilişki yaşadığını öğrenince çılgına döndü.

Bielefeld kentinde yaşayan 47 yaşındaki Seifert, polise başvurdu. Ancak polis duruma müdahale edemeyeceğini belirtti.    

Bunun üzerine kendisine hakim olamayan Seifert, korkunç bir intikam planı yaptı. İş gününde kendi yerine çalışması için iş arkadaşlarıyla anlaşan öfkeli baba, Genscher’in evine gitti.

Seifert, kendisinden 10, kızından 40 yaş büyük adamı etkisiz hale getirdikten sonra mutfak bıçağıyla adamın yumurtalıklarını kesti.

KİM TELEFON ETTİ

Aşırı kan kaybına uğrayan Genscher, ölümle burun buruna gelmesine rağmen telefonla yardım istemeyi başardı.

Kestiği yumurtalıkları da birlikte götüren öfkeli baba Seifert, hemen tutuklandı ve cinayete teşebbüsten suçlu bulundu.

Sessiz kalma hakkını kullanan Seifert, polise verdiği ifadede, “Kim olduğunu bilmediğm birinden gelen telefon kızımın kendisinden 40 yaş büyük bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenmemi sağladı. Bana onu durduramayacağınızı söylediniz. Bu yüzden kendi işimi kendim hallettim. Bu bir baba olarak sorumluluğum” diyerek kendini savundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya