Kiralık koca hizmetine yoğun ilgi

Bekar kadınların koca kiralayabilmesi için bir şirket bile kurulmuş. Şirket bazı müşterilerinin esas ihtiyacının aşk olduğunu da kabul ediyor.Şirket sahibi Beso Mchedmişvili, "Zor ev işlerinde yardıma ihtiyaç duyan kadınlar için buradayız. Sözgelimi ufak

Kiralık koca hizmetine yoğun ilgi

Bekar kadınların koca kiralayabilmesi için bir şirket bile kurulmuş. Şirket bazı müşterilerinin esas ihtiyacının aşk olduğunu da kabul ediyor.
Şirket sahibi Beso Mchedmişvili, "Zor ev işlerinde yardıma ihtiyaç duyan kadınlar için buradayız. Sözgelimi ufak tamirat işlerinde bekar kadınların bir erkeğe ihtiyacı olabiliyor" diyor. Ancak şirketin 'Bir Saatliğine Sınırlı Koca' olan isminin kadınların kafasını karıştırdığını ve daha fazlasını istediklerini belirtiyor ve "Bu nedenle çalışanlarımızın erkek fahişeler olmadığını söylemek zorunda kaldık" diyor.

Şirketin çalışanları akıtan muslukları tamir edip, lambaları takabiliyolar. Tiflis'teki şirketten bir koca kiralamanın saati 13 euro.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya