Kupada ikinci şok Bursaspor'a

Ziraat Türkiye kupası D grubu maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Bursaspor son maçlar öncesi kupaya veda etti.Grubun İzmir'de oynanan diğer maçında ise Kasımpaşa, Karşıyakayı 1-0 ile geçti.Bu sonuçlarla Ziraat Türkiye Kupası D grubunda

Kupada ikinci şok Bursaspor'a

Ziraat Türkiye kupası D grubu maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Bursaspor son maçlar öncesi kupaya veda etti.

Grubun İzmir'de oynanan diğer maçında ise Kasımpaşa, Karşıyakayı 1-0 ile geçti.

Bu sonuçlarla Ziraat Türkiye Kupası D grubunda son maçlar öncesi Kasımpaşa ve İstanbul BB gruptan çıkmayı garantiledi.

STAT: Atatürk

HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, Serdar, Vederson, Turgay, Svensson, Bekir Ozan, Ozan İpek, Batalla, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Ekrem, Cesario, Serhat, Marcis Kus, Holmen, Mahmut, İbrahim Akın, Cihan, İskender, Tevfik
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile oynadığı maç öncesi çıkan olaylar nedeniyle aldığı '2 maç seyircisiz maç oynama cezası' nedeniyle bu karşılaşmada sahaya tribün desteğinden yoksun çıktı. Boş tribünlere karşı oynanan maçın ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi.

Ligin ilk yarısında 11. haftada Medical Park Antalyaspor-Bursaspor maçında başına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Ali Tandoğan, bu karşılaşmada Teknik Direktör Ertuğrul Sağlan tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü.

ilk yarısı 0-0 biten maçta tek golü 81. dakikada Holmen kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor