İsrail zehirli gaz kullanıyor!

İsrail'in, Gazze'nin kuzeyi ve Refah kentinin Eş-Şevke bölgesine düzenlediği saldırıda, çok sayıda kişinin gazdan etkilendiği bildirildi.Gazze'deki görevini yürüten eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, "İsrail'in, Gazze'nin kuze

İsrail zehirli gaz kullanıyor!

İsrail'in, Gazze'nin kuzeyi ve Refah kentinin Eş-Şevke bölgesine düzenlediği saldırıda, çok sayıda kişinin gazdan etkilendiği bildirildi.

Gazze'deki görevini yürüten eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, "İsrail'in, Gazze'nin kuzeyi ve Refah kentinin Eş-Şevke bölgesine zehirli gazlarla düzenlediği saldırıda, arasında çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi etkilendi" dedi.

Kudra, İsrail topçu birliklerinin düzenlediği saldırı sonucu yayılan gazdan etkilenen Filistinlilerin, hastanelere sevk edildiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya