Erdoğan'ı kızdıran İngiliz görevli

 Basketbol Milli Takımımız'ın Angola'yı 72-50 yenmesiyle büyük bir mutluluk yaşayan Başbakan'ın İngiliz güvenlik görevlilerinin tutumu yüzünden keyfi kaçtı.  EŞİ Emine Hanım'la birlikte soyunma odasına inip sporcularımızı tebrik eden Başbakan Recep Tayyip

Erdoğan'ı kızdıran İngiliz görevli

 

Basketbol Milli Takımımız'ın Angola'yı 72-50 yenmesiyle büyük bir mutluluk yaşayan Başbakan'ın İngiliz güvenlik görevlilerinin tutumu yüzünden keyfi kaçtı. 

 

EŞİ Emine Hanım'la birlikte soyunma odasına inip sporcularımızı tebrik eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, medya mensuplarının da yanına gitmek istedi. Bu sırada İngilizler, protokol kurallarını çiğneyip, büyük bir terbiyesizlik yaptı. Organizasyon komitesinin görevlileri, Başbakan Erdoğan'ın VIP alanından çıkmasına izin vermek istemedi. Başbakanlık görevlileri ve korumalarıyla yaşanan tartışma, Başbakan'ı da kızdırdı. 

 

 

 

Kendisine engel olmak isteyen görevliye önce sert bir bakış atan Erdoğan, kendini daha fazla tutamayarak, 'Sen ne terbiyesiz bir adamsın' diye fırça attı. Akşam yazarı Deniz Gökçe'nin, 'Sayın Başbakanım biz gelemiyoruz, siz buraya gelebilir misiniz?' çağrısına, 'Baksana beni de bırakmıyorlar' diyen Başbakan Erdoğan, Türk yetkililerinin girişimleri sonucu medyanın yanına gelebildi. 

 

MAKAM ARACI İRLANDA'DAN 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için İrlanda'dan araç getirtildi. Londra Büyükelçisinin aracının arızalı olması üzerine İrlanda Büyükelçisinin makam aracı İngiltere'ye getirtildi. Başbakan Erdoğan da bu aracı kullanarak, Londra'da ikili temaslarda bulundu. 

 

SURİYE İÇİN ERKEN DÖNDÜ 

 

KADIN voleybol maçını izlemeyi çok istediğini ifade eden Başbakan Erdoğan, ancak Suriye ile ilgili çok çeşitli haberlerin geldiğini ve bu nedenle Türkiye'ye erken dönmek zorunda kaldığını söyledi. Erdoğan, Sultanlar'ın Brezilya maçını izleme fırsatı bulamadı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya