Çilingiroğlu: Tüm takımlar yanacak

Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, TFF için "Eğer sen aldığın kararla UEFA'yı memnun etmezsen, UEFA sana öyle bir cezayla gelir ki, tüm ülke takımları zarar görür." şeklinde konuştu."Sen aldığın kararlarla UEFA'yı memnun etmek zorundas

Çilingiroğlu: Tüm takımlar yanacak

Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, TFF için "Eğer sen aldığın kararla UEFA'yı memnun etmezsen, UEFA sana öyle bir cezayla gelir ki, tüm ülke takımları zarar görür." şeklinde konuştu.

"Sen aldığın kararlarla UEFA'yı memnun etmek zorundasın. Benim duyduğum kadarıyla öyle bir ceza bizi bekliyor ki, tüm takımlar 3 ile 5 sene arasında ceza görecek. İnşallah yanılıyoruzdur. FİFA'nın da devreye girmesi üzerine ulusal takımın da ceza alması öngörülüyor.

Fenerbahçe'yle ilgili 3 ile 5 seneden daha fazla ceza gelebilir. İnşallah hiç kimseye ceza gelmez. 3 sene Türk takımlarının Avrupa'ya gidememesi ne demek, çok büyük kayıp. Sonra 2020'de Avrupa Futbol Şampiyonası'na talipsin.

Ama şu görüntülerle sen o futbol Şampiyona'sını düzenleyemezsin. Süreyi uzatmaları da Türkiye'ye vermeyeceklerinin bir işaretidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya