50 yıl sonra Facebook mucizesi!

 ABD’nin New Jersey kentinde yaşayan Joan Wehrmeyer, 17 yaşındaki Richard Batwin ile evlendi. Kısa süre sonra kızları Stephanie doğdu. Ancak Joan geçemsizlik yüzünden evi terk etti.The Huffington Post sitesinde yer alan habere göre; kızı o zaman henüz bir

50 yıl sonra Facebook mucizesi!

 

ABD’nin New Jersey kentinde yaşayan Joan Wehrmeyer, 17 yaşındaki Richard Batwin ile evlendi. Kısa süre sonra kızları Stephanie doğdu. Ancak Joan geçemsizlik yüzünden evi terk etti.

The Huffington Post sitesinde yer alan habere göre; kızı o zaman henüz bir bebekti. Stephanie tekrar evlendi, Courchere soyadını aldı ve 2 çocuğu oldu. Kimseden bilgi alamayan Joan annesiz büyümenin acısını sürekli hissetti. Yıllarca annesini aramaya edvam etti.

 

KOCASI SÖZ VERMİŞTİ

Kocası ona annesini bulacağına söz vermişti. Sonunda annesinin yeni soyadını öğrenen Stephane Phillipps (48), ona Facebook’tan ulaştı. 50 yıl sonra bir araya gelen ikilinin buluşması herkesi göz yaşlarına boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya