Kırgın Çiçekler 60. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kırgın Çiçekler 59. bölümüyle herkesi gözyaşına boğdu

Kırgın Çiçekler 60. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de ekranlara gelen Kırgın Çiçekler 59. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta da takipçilerini ekran başına topladı. Hüzün dolu bölümde yine gözyaşları sel oldu. Kırgın Çiçekler 60. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Songül, babası için hiç tanımadığı birisiyle evlenmeye razı oldu. Songül'ün arkadaşlarına bıraktığı mektup kızları perişan etmiştir.


 Babasının kendisi için canından bile vazgeçmesi Songül’ü derinden etkiliyor. Önce Güney’i ardından İstanbul’u terk eden Songül’ün veda mektubu ise Kırgın Çiçekler’in yeni bölümünde duygusal anlar yaşanmasına neden oluyor.  Sadullah kendi suçunun cezasını kızına yüklememek için intihara kalkışır. Babasının kendisini öldürmeye kalkması karşısında çok üzülen Songül, çaresizce evliliğe razı olur. ve Güney’den ayrılır. Yaşanılanlar haberi olmayan Güney, terk edilince büyük üzüntü yaşar. Öte yandan Kader ve Meral, Cemre'den habersiz onun çizimlerini moda yarışmasına gönderir. Banu ve Mesude beraber iş kurmaya karar verir. Önce Güney’i ardından İstanbul’u terk eden Songül, gizlice yurttan ayrılırken arkasından bir mektup bırakarak arkadaşlarını hüzne boğar.

 KONUSU 
Eylül 16 yaşında genç bir kızdır. Bir gece kondu da annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal’le birlikte yaşar. Eylül, üvey babası Kemal’in tacizine uğrar ve Eylül bu tacizi annesine anlatır. Annesi çıkar bir yol bulamayıp Kemal’i de çok sevdiğinden dolayı Eylül’ü yetimhaneye vermeye karar verir. Eylül için yetimhane günleri başlar. Yetimhanenin karşısındaki ev Cemrelerin evidir. Yetimhanenin dışında ki Cemrelerin evinde ise zengin bir hayat vardır. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül’e yetimhanenin müdür yardımcısı Feride destek olur
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv